Avantajele machiajului semipermanent

Machiajul semipermanent a devenit din ce in ce mai cautat, iar tehnicile de realizare s-au rafinat de-a lungul timpului. In prezent, aceste proceduri sunt caracterizate de naturalete si au ca scop sublinierea subtila a trasaturilor fetei si corectarea oricaror asimetrii.

Toate aceste noi tehnici sunt sustinute de aparatura de ultima generatie si produse de calitate care duc la rezultate uimitoare. Din ce in ce mai multe persoane aleg sa se specializeze in tehnicile microbladingului si dermopigmentarii prin cursuri create de maestri in domeniu.

Top 3 avantaje ale machiajului semipermanent

1. Corectarea asimetriilor si greselilor

Machiajul semipermanent este o tehnica extraordinar de utila atunci cand vine vorba de asimetrii ale fetei, de vechi proceduri care si-au lasat urmele pe tenul clientilor sau chiar de urme ale oboselii sau varstei. Rejuvenarea faciala se poate face in doar cateva sedinte, iar rezultatele sunt miraculoase. Iar in ceea ce priveste pigmentarea si redefinirea sprancenelor – nimic nu incadreaza si accentueaza mai bine trasaturile fetei decat sprancenele natural simetrice! Daca nu exista, noi le executam cu maiestrie!

2. Sporirea increderii in tine

Fie ca vorbim despre mici defecte pe care ai vrut intotdeauna sa le corectezi si controlezi, fie ca vorbim despre probleme de sanatate care duc la pierderea increderii in sine – toate acestea pot fi controlate cu ajutorul machiajului semipermanent. Astfel, poti obtine genele si sprancenele la care ai visat mereu, iti poti pigmenta buzele si poti scapa de cearcanele inestetice. Efortul este minim, efectele sunt garantate si rezista in timp!

 

3. Economisirea timpului

De cate ori nu ai intarziat undeva pentru ca te-ai straduit sa obtii sprancenele perfecte sau ai aplicat eyeliner-ul de mai multe ori decat poti numara? Gandeste-te cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa fii gata de plecare in doar cateva minute, fara sa fie nevoie sa iti conturezi buzele, sa trasezi acele linii imposibile pe pleoapa superioara sau sa umpli niste sprancene simetrice. Savureaza-ti cafeaua in timpul ramas liber, fa-ti planurile pentru ziua respective sau alege-ti alt outfit – lasa machiajul semipermanent sa isi faca treaba!

Pentru detalii si programari, contacteaza-ma la:

 0727 849 717

elizanaeacademy@yahoo.com

 www.elizanaeacademy.ro

www.academiademicropigmentare.ro

https://www.facebook.com/pg/elizanaeacademy.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti