cum sa faci pixel profesional

STITI CARE ESTE TREND-UL MOMENTULUI?

Această tehnică este extrem de populară! O vedem realizată de toți marii maeștri ai machiajului semipermanent și pun pariu că îți invadează literalmente feedul Instagram.

Dar cum obții acest efect punctat pe care toată lumea îl iubește?

Să aflăm cum, multumita sfaturilor experților noștri BIOTEK, deci si prin intermediul meu care sunt master trainer al prestigioasei companii!

  1. Pielea. Din păcate, nu toate tipurile de piele sunt potrivite pentru a obține un efect de pixel așa cum este definit ca cele pe care suntem obișnuiți să le vedem pe rețelele de socializare. Efectul punctului precis și definit poate fi perfect, doar pe pielea uscată sau mixtă. În pielea grasă, totuși, punctul va fi mai neclar si usor expandat, dar……….               
  2. Alegeți acul potrivit. Dacă pielea este uscată sau amestecată, putem folosi un ac cu un singur vârf pentru a realiza tehnica pixelilor. BIOTEK are 6 tipuri diferite de ace cu un singur vârf, pentru a vă permite să lucrați pe toate tipurile de piele și să creați multe efecte diferite. Acul pe care îl sugerăm pentru această tehnică este de 1 punct HD Biotek! Un ac unic de acest fel, cu o conicitate lungă, ascuțită și echipat cu un vârf protector special din plastic care face acul stabil și eliberează cu 30% mai multă culoare.                                        
  3. Mișcarea corectă. Mișcarea potrivită pentru a face aceste puncte și mai vizibile este cea de pendulare. Se efectuează riguros cu dermograful la 90° intrând și ieșind din piele cu o mișcare oscilanta pentru a nu crea pete în punctul de introducere a acului în piele. Pentru tehnica va stau la dispozitie cu mastere sau curs focus. 

4. Pigmentul potrivit. Nu toți pigmenții sunt buni pentru pudrarea sprâncenelor… veți avea nevoie de un pigment lichid, dar deosebit de concentrat! Atentie: nu folositi pigmenti prea diluati sau cu retentie mica, altfel riscati sa traumatizati pielea facand multe treceri dar neimplantand suficient pigment!

AVEM SOLUȚIA POTRIVITĂ PENTRU VOI! 

Biotek a creat RAPID SHADING, noua linie de culori, special pentru sprancene dedicata pudrarii. Formula lor inovatoare ii face foarte ușor de utilizat și foarte rapid de implantat sub piele. Au o textură lichidă și non-grasă, care ajută la fixarea punctelor vizibile de la prima trecere.Linia este formată din 5 nuanțe de 18 ml fiecare, toate neutre și pre-echilibrate, așa că nu va trebui să adăugați niciun modificator. Folosind Rapid Shading și urmând sfaturile și trucurile noastre, pixelul perfect este garantat!

Toate noile nuanțe sunt neutre și perfect echilibrate, pentru a vă garanta rezultate stabile, vindecate, fără virari.Adio sprâncene virate in gri/roșu sau alte minunatii!

Ne puteti contacta rapid la tel: 0721531269

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp