CURS MICROBLADING

CU KIT PROFESIONAL INCLUS

MICROBLADING

Cursul de baza Microblading contine cel mai avansat kit pentru profesionisti si este unul dintre cele mai solicitate la Academia Biotek.

Se concentreaza pe realizarea firelor de par prin utilizarea de echipamente si piese de mana super inovatoare si de inalta calitate.

Participand la curs, veti beneficia de o pregatire de nivel inalt, prin practica pe piele sintetica si modele umane care va vor permite sa abordati serios aceasta profesie si sa fiti competitiv pe piata.

Cursul de baza Microblading Biotek este dedicat tuturor viitorilor profesionisti!
Daca visezi sa devii parte a lumii dermopigmentarii prin aflarea uneia dintre cele mai solicitate tehnici de astazi de catre clienti, cursul de baza Microblading Biotek este potrivit pentru tine!

Microblading este doar una dintre tehnicile de baza de invatat pentru a lucra ca profesionist in lumea dermopigmentarii.

CURS

detalii

Eliza Nae

Academy

Pret

8.900 RON

Romania

Bucuresti | Slobozia

+40727849717

+40722357156

Eliza Nae Academy

Cu Biotek si ElizaNaeAcademy puteti afla si alte tehnici. Daca ati ales sa va incepeti cariera in acest sector inainte de a participa la cursul de machiaj permanent, nu va faceti griji!

Veti putea incepe sa lucrati odata ce ati obtinut informatiile, manualitatea necesara si diploma de microblading a artistului Biotek!

Daca ati participat deja la cursul de baza de microblading, imediat ce va simtiti pregatit, puteti continua pregatirea si puteti ajunge la un upgrade cu cursul de perfectionare microblading de la Biotek!

Inainte de a intra in urmatorul curs, asigurati-va ca ati invatat pe deplin cum sa efectuati tehnicile invatate in cursurile anterioare.
Daca aveti in continuare indoieli, va sugeram sa participati la perfectionarea tehnicilor prin practici colective sau individuale; In timpul acestor cursuri de o zi Eliza Nae prin academiademicropigmentare se concentreaza pe executarea practica a tehnicilor invatate anterior de cursanti.
Academia Biotek este diferita de toate celelalte, pentru ca are grija de fiecare student, asigurandu-se ca fiecare dintre voi poate lucra autonom.

Cursul este de 2 zile, de la 10 am la 4 pm (in functie de caracteristicile studentilor).

Studentii Biotek beneficiaza de:

  • Suport online nelimitat dupa curs (in vederea corectarii lucrarilor daca este cazul).
  • Perfectionare continua a tehnicii, posibilitati de promovare Biotek si participare la campionate si Masterclass-uri Internationale.
  • Posibilitatea de a achizitiona pigmenti si echipamente de cea mai inalta calitate si cu discount de 10%.

Contactează- ne pentru a afla data stabilita!

Actele necesare

inceperii cursului sunt:

01

Copie CI

02

Copie certificat de nastere

03

Copie certificat casatorie (daca este cazul)

04

Copie dupa ultima unitate de invatamant absolvita

05

Adeverinta medicala din care sa rezulte clinic sanatos

pentru inceperea cursului si apt din punct de vedere psihologic sa urmeze programul de formare si educatie profesionala

06

Aviz psihologic

din care sa rezulte, apt din punct de vedere psihologic pentru specializarea de dermopigmentist

Eliza Nae Academy

detine autorizarea pentru:

CALIFICAREA DE DERMOPIGMENTIST emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu care vei putea practica legal meseria, pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Suntem acreditati si certificati :CENTRU AUTORIZAT BIOTEK INTERNATIONAL in PMU si MICROBLADING, UNIC IN ROMANIA.