Evolutia sprancenelor dermopigmentate

Episod 1

Evolutia sprancenelor dermopigmentate la academia de micropigmentare in viziunea trainerului Eliza Nae

Am ramas datoare la voi, dragile mele, cu scurte istorii despre sprancene si despre cum au devenit ele o arta.

In Egiptul Antic, intre anii 3500i.Hr – 2500 i.Hr.,

fiecare femeie si barbat se machiau, pentru a-si evidentia sprancenele cat mai mult. Practic, ele erau punctul de atractie si cu cat erau mai negre si mai proeminente, cu atat confirmau puterile supranaturale ale persoanei in cauza.

Ca un omagiu pentru Zeul Horus, ochii  👀 erau machiati cu negru, foarte puternic, iar sprancenele groase si negre veneau la pachet, ca sa impuna respect si sa atraga, totodata. Nu va speriati, astazi nu trebuie sa fie ochii machiati cu foarte mult negru si nici sprancenele foarte accentuate, pentru ca suntem in 2022, iar Zeul Horus si-a pierdut de mult tronul!

Pentru ca si voi sa dobanditi puteri supranaturale, va astept la cursurile mele, pe www.academiademicropigmentare.ro . De altfel, cursurile pe care eu le sustin au scopul de a va invata si pregati sa evidentiati trasaturile clientelor voastre, intr-o maniera adaptata zilelor noastre.

De ce sunt importante cursurile?

Tocmai pentru ca au la baza elemente teoretice si practice, nu este o joaca, ci o intreaga istorie pe care va invit sa o parcurgem impreuna.

Vorba romanului: „Never underestimate the power of an eyebrow” !

☎️Info & Programari: 0040 727 849 717
www.academiademicropigmentare.ro
www.elizanaeacademy.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti