Evolutia sprancenelor dermopigmentate

Episod 2

Evolutia sprancenelor dermopigmentate la academia de micropigmentare in viziunea trainerului Eliza Nae

Evolutia sprancenelor dermopigmentate – Episod 2

Fetele mele frumoase, doamne si domnisoare, astazi am o super surpriza pentru voi!  😉 Sunt absolut convinsa ca toate stiti nenumarate ritualuri de frumusete, dar poate nu aveti intotdeauna timp sa le puneti in practica, din pacate. Ne lovim destul de des de lipsa timpului si, pentru noi, ar fi ideal ca ziua sa aiba vreo 30 de ore  .

In Grecia antica 🇬🇷️, exista un ritual de frumusete care azi ni s-ar parea cel putin bizar. Ati vazut ca femeile din Grecia aveau un aer aparte, prezentau foarte senzuale si frumoase. Aspectul lor pur dateaza inca din anii 800 i. Hr., din Grecia antica, atunci cand femeile se deosebeau si prin forma sprancenelor. Va vine sa credeti sau nu, sprancenele jucau un rol foarte important, pentru ca se trasa o diferenta intre “fecioare” si femeile casatorite. 🙂 Femeile maritate mizau pe naturalete, iar celelalte isi puneau sprancenele in evidenta… cu ce credeti?! CU FUNINGINE!  😮 Este hilar sa auzim, dar in Grecia antica unele femei isi doreau sprancenele unite, practic, o spranceana, pentru ca erau mai frumoase asa.

Stati linistite, eu la cursuri nu va invat asa ceva!  Va prezint ritualuri de frumusete actuale, va ajut sa fiti si mai frumoase decat sunteti deja si va indrum sa scoateti in evidenta frumusetea altor femei. Poti urma cursurile mele atat in Bucuresti cat si in Slobozia.

#ellisseacademy#elizanaecursuri .

☎️Info & Programari: 0040 727 849 717
www.academiademicropigmentare.ro
www.elizanaeacademy.ro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti