Evolutia sprancenelor dermopigmentate

Episod 3

Evolutia sprancenelor dermopigmentate la academia de micropigmentare in viziunea trainerului Eliza Nae

Evolutia sprancenelor dermopigmentate - Episod pilot

Ati aflat cate ceva despre #sprancene pana acum, asa e? Atunci, sa continuam!  🙂 A venit momentul sa va spun ceva socant: in Evul Mediu femeile isi pensau sprancenele FOARTE mult, le faceau foarte subtiri si lasau doar cateva firicele. Unele, pentru a atinge apogeul frumusetii, renuntau, complet, la #sprancene si la gene, ca sa fie fruntea cat mai lata. 😮 😶 In Evul Mediu, o femeie era frumoasa daca avea fruntea foarte lata, si atunci, pentru ca unele dintre ele aveau fruntea mica, optau pentru un astfel de “artificiu” estetic: isi mareau fruntea, prin rarirea firelor din spranceana. Incercau o iluzie optica, pentru a atinge culmea frumusetii.  🤭

De fapt, frumusetea exterioara se schimba, moda la fel, iar perspectivele noastre se modifica. Ideal este sa profitati de ceea ce va ofera moda si specialistii, in prezent, fara sa priviti in trecut, ci doar in viitor. 😎 🤫 Eu va astept, acum, sa va fac partase la #artasprancenelor.

Ce si cine va da o stare de bine? 
Tocmai v-ati raspuns, in gand.  😉

Nu trebuie sa devenim regine ale frumusetii, ci sa fim cea mai frumoasa varianta a frumusetii noastre. Si, pana la urma, cine stabileste ce e #frumos? NOI!

Sa facem un exercitiu: 
Tu stii cine este cea mai frumoasa din lume?
Citeste primul cuvant din intrebarea de mai sus! 😇

Atat pentru azi, sa ai o zi frumoasa! 💟 🔝 ✔️ 🔟 🌹

☎️Info & Programari: 0040 727 849 717
www.academiademicropigmentare.ro
www.elizanaeacademy.ro

Evolutia sprancenelor dermopigmentate – Episod 3
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti