Interviu cu Eliza Nae
Master Trainer Internațional în dermopigmentare

Eliza Nae este Master Trainer Internațional în dermopigmentare. 

Are o experiență de peste 24 de ani în industria beauty din România.

La vârsta de 28 de ani, când era deja soție și mamă a doi copii, a decis să schimbe foaia și nu a dat greș! A lăsat în urmă o carieră în ingineria diplomatică și a pășit în lumea frumuseții cu multă încredere fără să știe ce înseamnă frica. Din greșeli învățăm, nu? Până la urmă pasiunea își spune cuvântul, iar dacă investești în tine succesul e garantat.

Eliza Nae este profesionistul care în ultimii 24 de ani de activitate în beauty a devenit un etalon pentru mulți colegi de breaslă. Este femeia care emană încredere, iar cei care îi pășesc pragul academiei știu asta. Și-a descoperit pasiunea pentru domeniul frumuseții pe când avea doar 28 de ani și activa în calitate de inginer. Decizia de a crea o afacere de la zero, în sfera dermopigmentării, a fost o alegere reușită iar astăzi cei doi dețin o academie care este una de top în România.

Predam numeroase cursuri si mastere de specialitate in PMU, Microblading dar si de scoatere a unor lucrari gresite sau nedorite.

https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu

Să facem cunoștință. Cine este Eliza Nae?

Sunt o persoană dedicată meseriei sale – aceea de dermopigmentist. Nu fac rabat la calitate și întotdeauna încerc să mă auto depășesc. Mă consider o perfecționistă iar acest lucru are ramificații în tot ceea ce fac. Vârsta este una frumoasă si consider că este un număr care nu mă reprezintă. Pot spune, totuși, că am energia și entuziasmul unei persoane de 20-30 de ani, combinată cu maturitatea și răbdarea unui om de 50 de ani.

În ceea ce privește studiile, chiar dacă nu mai practic, am diplomă de inginer diplomat. Sunt de asemenea, master trainer Biotek, specialist in Permanent Make Up cu peste 15 ani de experiență în domeniu și lucrez în industria de beauty de peste 24 de ani. Consider că, toate aceste lucruri: experiența acumulată în toți acești ani, învățând de la profesioniști de talie internațională, participând la multe evenimente și competiții internaționale de PMU, sunt mult mai importante decât o diplomă de facultate, mai ales în domeniul acesta”.

Partenerul de viață este și partenerul ei de încredere în afacerea pe care o administrează.

Cum a ajuns soțul să fie alături de afacerea dvs?

Ne-am cunoscut întâmplător acum mai bine de 11 ani. Pe atunci, el lucra în alt domeniu, însă am hotărât că, cel mai bine pentru amândoi ar fi să formam o echipă și să construim totul împreună. Cel mai important într-o astfel de meserie este să ai un partener în care sa poți avea încredere, iar eu mă simt o norocoasă să îl am lângă mine. Suntem activi în multe domenii”.

Eliza susține că afacerile frumoase cresc doar atunci când există dorință și perseverență. Ambii soți s-au implicat în dezvoltarea bussines ului venind din alte domenii de activitate.

Implicarea a fost una firească. Eu mă ocupam de asta, însă eram în același timp și administrator al celui mai cunoscut centru de înfrumusețare din Slobozia, Ialomița. Pe parcurs am ajuns să mă concentrez mai mult pe dermopigmentare: să mă specializez, să învăț mai mult, să am mai multe cliente, să predau și chiar să obțin distribuția unică pe România a mai multor importanți producători de consumabile și aparate de micropigmentare profesionala la nivel global: BiotekLaBina și Pigment Killer.

Bineînțeles că, în timp ce făceam toate aceste lucruri, am avut nevoie de ajutor ca să țin pasul, iar Gabriel a fost întotdeauna alături de mine să mă ajute cu distribuția, cu pregătirea materialelor, construirea academiei, participarea la congrese, seminare, etc. Practic, toți pașii i-am făcut împreună.

Muncim împreună și construim cot la cot, caramidă cu caramidă. Așa cum construiești o casa, sau cum sădești un pom, doi, trei și ajungi în timp să ai o livadă. Noi le-am făcut pe toate împreună, iar momentele de respiro sunt vacanțele pe care nu de puține ori le programez în funcție de cursurile de specializare pe care le fac în afara țării, iar partenerul meu se bucură uneori mai mult de odihnă, decât mine”.

Frumusețea și profesionalismul au un nume în România – “Eliza Nae Academy”!

Porțile „Eliza Nae Academy’’ au fost deschise în 2015, cu dorința de a răspunde la o nevoie acută care se simțea pe piața de profil din România, aceea a unor cursuri de calitate. Am implementat cu succes tehnici de predare pe care mi le-am însușit în urma cursurilor la care am participat în afara țării, acolo unde modulul de noțiuni teoretice se îmbină perfect cu exercițiul practic și procedura live. Predau de 6 ani, dar practic aceste proceduri de 15 ani și pot spune că, am experiență multă pe care pot s-o împărtășesc mai departe cursanților mei, care învață cum să ofere servicii și proceduri profesionale recunoscute la nivel internațional”.

Am investit zeci de ore în cursuri de specializare, mii de pagini de cărți citite, nenumărate nopți nedormite pentru a pune la punct până și cel mai mic detaliu înaintea unui curs, zeci de evenimente de profil în care ne-am promovat și am încercat să redefinim standardele industriei.

Am investit timp și suflet în toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului, din simplul motiv că, iubesc ceea ce fac și pentru că, dacă ar fi să o iau de la capăt, aș alege să fac același lucru. Totul a fost posibil, bineînțeles, cu sprijinul și încurajările celor dragi, cărora le mulțumesc din suflet”.

 “Eliza Nae Academy” este locul unde frumusețea înseamnă stare de bine! Eliza Nae este trainerul care a lansat pe piața beauty sute de specialiști în domeniu.

Academia a fost înființată cu scopul de a crește calitatea serviciilor de micropigmentare și proceduri paramedicale din România. Nu este deloc ușor. Cursantele învață în primul rând cum să fie buni profesioniști în acest domeniu. Există această temere că, cineva care nu are înțelepciunea necesară, iar legea nu-l obligă prin niște reguli clare să se specializeze în astfel de proceduri, să efectueze la întâmplare aceste tehnici. Astfel, se poate ajunge la situații și complicații destul de urâte, care nu doar că anulează efectele benefice ale dermopigmentării faciale,  dar chiar aduc un nume rău industriei, iar lumea începe să se ferească de astfel de lucruri.

Sunt foarte mulți practicanți „cu diplomă”. Foarte multe greșeli în cazul sprâncenelor de tip „nike”, a pleoapelor, a buzelor, făcute de către un „specialist” care nu știe că orice mm contează în dermopigmentare și acel mm poate face ca pigmentul sa migreze în jurul ochilor, al buzelor, etc. Aceste cazuri sunt preluate de mass- media și se ajunge la o vânătoare de vrăjitoare”.

Profesionalism, calitate, pasiune și servicii de ultimă generație, sunt cuvintele care descriu cel mai bine academia Elizei Nae.

Cursurile pun mare accent pe calitate și profesionalism pentru că, cel mai important lucru este ca o persoană ce apelează la serviciile unei foste cursante, să plece fericită și mulțumită de rezultate. Nu facem cursuri învelite frumos, nu recităm câteva povești din cărțile de PMU și punem câte un filmuleț și gata. Grupele noastre sunt mici, de maximum 4 persoane, în mod special pentru a mă putea asigura că fiecare a deprins așa cum trebuie informațiile și să îi pot supraveghea îndeaproape și în zilele de practică pe modelele umane. Practica este mama învățăturii la noi.

Iar pentru mine, personal, împlinirea crește cu fiecare cursant care îmi calcă pragul, pentru că încerc să le predau fiindu-le prieten și profesor în același timp”.

 Academia Eliza Nae deține autorizarea pentru CALIFICAREA DE DERMOPIGMENTIST emisă de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, ACREDITAREA & CERTIFICAREA DE CENTRU AUTORIZAT BIOTEK INTERNAȚIONAL PMU & MICROBLADING UNIC ÎN ROMÂNIA oferă următoarele cursuri:

 • CURS ACREDITAT DE DERMOPIGMENTIST – ACREDITAT BIOTEK INTERNATIONAL
 • Curs de Dermopigmentare Sprancene M1
 • Curs de Dermopigmentare Buze & Pleoape M2
 • Curs de Microblading MB
 • Curs Specializare Sprancene
 • Curs Specializare Buze
 • Curs Specializare Pleoape
 • Master Class Powder Eyebrows
 • Master Class 3D Hairstroke
 • Master Class Eyebrows Combined Technique
 • Master Class Clasic Eyeliner
 • Master Class Design & Shaded Eyes
 • Master Class Lips – contour and shading
 • Master Class Trico Med
 • Master Class Pigmentologie & Colorimetrie
 • Master Class Areola MedEstetic (vergeturi-gratuit)
 • Dermopigmentare Para Medicala: areole mamare, cicatrici, vergeturi, vitiligo, scalp, reconstrucția patului unghial.
 • Tattoo remover cu Pigment Killer
 • Curs Stilizare Sprancene
 • Curs laminare gene si sprancene
 • Curs extensii gene fir cu fir.

 

CURSURI ȘI PRODUSE DE MICROPIGMENTARE:

 

Cursuri: https://bit.ly/2BWM2fu
Microblading: https://bit.ly/316EwHk
Micropigmentare: https://bit.ly/3gnuIPH
Aparate,PMU: https://bit.ly/33iIm2N
Pigment,Killer: https://bit.ly/30mVr9C
SKINFIX: https://bit.ly/3fm3asw

Care este diferența dintre cei care au succes și cei care eșuează în afaceri? Simplul fapt că ai găsit o idee genială și că, îți dorești să ai succes nu este de ajuns pentru a pune pe picioare o afacere sustenabilă. De fapt, statisticile arată că un procent covărșitor din start-up-uri dau faliment în primul an de funcționare. Cum a fost în cazul dvs?

TREI cuvinte care fac diferența dintre dvs și alți specialiști de pe piață. Care sunt valorile ce vă definesc?

Calitate, seriozitate și profesionalism. De la prima interacțiune și până la ultima, fie că, este vorba de un cursant, coleg de breaslă, potențiali parteneri de afaceri sau chiar și un interviu, fiecare pas este calculat și cântărit astfel încât să oferim cele mai bune soluții și rezultatele cele mai profesionale.

Nu pot să vorbesc în numele întregii industrii, însă există cu părere de rău foarte multe cazuri în care se lucrează cu aparate și materiale de slabă calitate. Noi oferim calitate superioară, aparate de ultimă generație și proceduri efectuate la cel mai înalt nivel. Dacă ar fi să fac o paranteză, chiar mă amuz uneori când observ aparate de dermopigmentare în valoare de 50 de euro, vândute cu peste 500 de euro în cadrul anumitor cursuri. Au fost mulți studenți care din acest motiv m-au contactat și mi-au cerut un sfat, un ajutor.

Aceste aparate de slabă calitate, chiar dacă sunt folosite de cineva cu experiență, vor oferi întotdeauna rezultate mai slabe pentru clienți. Ce șanse are astfel un cursant care nu știe ce cumpără, oricât de bine ar învăța și s-ar strădui, să ofere servicii profesionale de care clienții să fie complet mulțumiți?

Din păcate, lipsa de informare a clienților, dar și a celor ce aspiră să între în această breaslă a format o piață pentru astfel de proceduri și cazuri. Există oameni care promovează asemenea produse și le vând la suprapreț dintr-o sete acută de a face cât mai mulți bani, ori asta păgubește foarte mult imaginea industriei de beauty și ne luptăm încontinuu pentru a „educa” lumea in ce priveste aceste tehnici și proceduri”.

6 comentarii

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti