DERMOPIGMENTARE

MASTER CLASS PAT UNGHIAL

MASTER CLASS

PAT UNGHIAL

Va prezentam o lucrare in premiera in Romania executata de Eliza Nae, tehnician si profesor acreditat Biotek.
Dupa indelungi cercetari in cazuistica medicala, cu participarea persoanelor accidentate si a medicilor chirurgi, prin studierea accidentelor si vindecarea postoperatorie, Eliza Nae va prezinta una din lucrarile efectuate si clientul beneficiar al acesteia.

Atunci cand se intampla un accident ireversibil asupra corpului nostru, prin pierderea unei falange, in cazul de fata, solutia reconstruirii ramane micropigmentarea. Atenta la detaliile unghiei, cum ar fi petele albe (noitele), franjurarea cuticulelor, chiar si urmele muncii asidue repetate de sub unghie si cuticula, rezultatul a fost atat de real, incat a fost aproape ametitor. Folosind diferiti pigmenti de culoarea pielii in realizarea pigmentarii unghiei, am avut ca referinta, doar celelalte unghii.

 

detalii

Eliza Nae

Academy

Pret

5970 RON

Romania

Bucuresti | Slobozia

+40727849717

+40722357156

Eliza Nae Academy

© Drepturi de Autor (Copyright) – Acest articol este proprietatea Eliza Nae (www.elizanaeacademy.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol, foto sau videoclip se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Masterclass-ul de pat unghial este doar una dintre tehnicile de perfectionare de invatat din domeniul medical pentru a lucra ca profesionist in lumea dermopigmentarii medicale.

Daca ati participat deja la cursuri de baza , imediat ce va simtiti pregatit, puteti continua pregatirea si puteti avansa in domeniul medical!

Inainte de a intra in urmatorul curs, asigurati-va ca ati invatat pe deplin cum sa efectuati tehnicile invatate in cursurile anterioare.
Daca aveti in continuare indoieli, va sugeram sa participati la concentrarea asupra practicii colective sau individuale; In timpul acestor cursuri de o zi Academia Biotek se concentreaza pe executarea practica a tehnicilor invatate anterior.
Academia Biotek este diferita de toate celelalte, pentru ca are grija de fiecare student, asigurandu-se ca fiecare dintre voi poate lucra autonom.

Cursul este de o zi, de la 10 am la 4 pm.

Contactează- ne pentru a afla data stabilita!

Actele necesare

inceperii cursului sunt:

01

Copie CI

02

Copie certificat de nastere

03

Copie certificat casatorie (daca este cazul)

04

Copie dupa ultima unitate de invatamant absolvita

05

Adeverinta medicala din care sa rezulte clinic sanatos

pentru inceperea cursului si apt din punct de vedere psihologic sa urmeze programul de formare si educatie profesionala

06

Aviz psihologic

din care sa rezulte, apt din punct de vedere psihologic pentru specializarea de dermopigmentist

Eliza Nae Academy

detine autorizarea pentru:

CALIFICAREA DE DERMOPIGMENTIST emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu care vei putea practica legal meseria, pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Suntem acreditati si certificati :CENTRU AUTORIZAT BIOTEK INTERNATIONAL in PMU si MICROBLADING, UNIC IN ROMANIA.

Formular de inscriere