PRACTICA IN GRUP

PRACTICA IN GRUP

Uneori, la sfarsitul antrenamentelor exista studenti care au nevoie de mai multa practica decat altii pentru a se putea lansa in lumea profesionala a Machiajului Permanent. Zilele de practica sunt foarte utile pentru a depasi ultimile indoieli. 


Practica pe modele este o sesiune de o zi, are loc in clasa cu 2/4 participanti si reprezinta un compromis ideal intre costul scazut si oportunitatea de a fi sustinuta de un profesor.

  Permanent Make-Up (machiajul semipermanent) trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate si responsabilitate, pentru ca ramane vizibil destul de mult timp si ne dorim rezultate excelente, intrucat clientele noastre sunt cele mai importante! 

Practica in grup - Academina de micropigmentare Eliza Nae. Practica pe modele este o sesiune de o zi, are loc in clasa cu 2/4 participanti

detalii

Eliza Nae

Academy

Pret

1.900 RON

Romania

Bucuresti | Slobozia

+40727849717

+40722357156

Eliza Nae Academy

  Micropigmentarea la academiademicropigmentare este un tatuaj semipermanent efectuat cu pigmenti cosmetici medicali pe care expertul nostru, Eliza Nae îl aplică pentru a obține sprâncene perfecte si naturale, chiar daca sunt tatuate.
  La Eliza Nae Academy va oferim cursuri dermopigmentare profesionale de sprancene, pleoape, buze, areola mamara, in urma operatiei de mastectomie sau in scop estetic, pigmentare scalp, simuland efectul de par ras, cicatrici, vitiligo, alopecie areata, stilizare sprancene, laminare gene si sprancene, extensii gene fir cu fir si microblading.
  Prin cursurile de dermopigmentare profesionala prin Eliza Nae Academy si Academiademicropigmentare, asiguram dobandirea atat a unei baze teoretice cat si a uneia practice a cunostintelor in arta dermopigmentarii cosmetice.
  Dermopigmentarea, denumita si machiaj semipermanent, este recomandata doamnelor care isi doresc ca machiajul lor sa aiba un finisaj impecabil și un aspect permanent ingrijit si natural. Apeleaza doar la profesionisti!

Contactează- ne pentru a afla data stabilita!

Actele necesare

inceperii cursului sunt:

01

Copie CI

02

Copie certificat de nastere

03

Copie certificat casatorie (daca este cazul)

04

Copie dupa ultima unitate de invatamant absolvita

05

Adeverinta medicala din care sa rezulte clinic sanatos

pentru inceperea cursului si apt din punct de vedere psihologic sa urmeze programul de formare si educatie profesionala

06

Aviz psihologic

din care sa rezulte, apt din punct de vedere psihologic pentru specializarea de dermopigmentist

Eliza Nae Academy

detine autorizarea pentru:

CALIFICAREA DE DERMOPIGMENTIST emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu care vei putea practica legal meseria, pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Suntem acreditati si certificati :CENTRU AUTORIZAT BIOTEK INTERNATIONAL in PMU si MICROBLADING, UNIC IN ROMANIA.

Formular de inscriere