Remover tatuaje si micropigmentari Pigment Killer artist

Remover PENTRU tatuaje si micropigmentari GRESITE CU Pigment Killer

Remover tatuaje si micropigmentari Pigment Killer artist. Este un procedeu clasic cu substante naturale, fara durere, cu rezultate vizibile

INDEPARTAREA TATUAJELOR CU PIGMENT KILLER 

REMOVER GERMAN

Este un procedeu clasic cu substante naturale, fara durere, cu rezultate vizibile de la prima sedinta!

Procedeul este de preferat sedintelor laser ND:YAG de indepartare a tatuajelor deoarece acestea pot provoca arsuri si/sau cicatrici datorate impulsurilor care ard prin laser de 980 nm  la cuperoze, inroseli, si 1064nm Nd:YAG laser long pulse.

Produsul remover pigment killer este fabricat in Germania de catre firma BM Colours GmbH, companie recunoscuta pe plan international.

Ingrediente: Sare de mare pura, hiydroxyetyl celuloza, extract de seminte de grapefruit, sorbat de potasiu, suc de frunze de aloe si apa purificata.

Pentru detalii legate de procurarea produsului, indepartarea tatuajului sau a micropigmentarii cosmetice nedorite, contactati-ne pe http://www.elizanaeacademy.ro sau la 0721531269.

Solutia Pigment Killer se introduce in piele cu aproape aceeasi tehnica prin care a fost facuta procedura de tatuaj sau micropigmentare, dar are particularitati si secrete dezvaluite doar celor care achizitioneaza kit-ul profesional .

Pigment Killer contine substante ce ajuta la expulzarea moleculelor de pigmenti introdusi in piele si indiferent de culoarea acestora, ii scoate la suprafata, impreuna cu limfa si solutia formand o crusta, iar dupa ce aceasta cade, zona ramane curata, cu o tenta usor roz. Pielea se vindeca natural, in jur de 30 de zile. Pigment Killer poate indeparta tatuaje cosmetice, lucrari de microblading, micropigmentari si tatuaje corporale. Se pot aplica creme anestezice local la cererea clientului, in functie de cat de profunda este lucrarea anterioara.

Tatuajele cosmetice: Pigment Killer poate indeparta intr-o singura sedinta tatuajele cosmetice, daca acestea sunt micropigmentari la suprafata pielii executate cu pigmenti cosmetici. Sunt necesare mai multe sedinte daca s-a lucrat mai adanc sau daca in piele exista depozite de pigment dupa proceduri frecvente.

Tehnica   Pigment Killer este o interventie non-Laser si  functioneaza pe baza unui mecanism de extractie chimica prin saruri naturale, pentru indepartarea pigmentilor din piele. In mod normal, Pigment Killer nu lasa cicatrici si indeparteaza 100% din pigmentul unui tatuaj, insa rezultatele depind de anumite criterii, cum ar fi dimensiunea tatuajului, adancimea la care a fost plasat pigmentul sub piele, vechimea lui si in cazul machiajului semi-permanent sensibilitatea sporita a pielii de la nivelul fetei, astfel ca se recomanda testarea in prealabil a procedurii pe o suprafata mica.

AVANTAJELE pe care le ofera Pigment Killer in comparatie cu procedurile ce folosesc laser, peeling sau dermabraziune, sunt: eficienta sporita cu eliminare pigment de 95% pentru micropigmentare semipermanenta, de 90% in cazul tatuajelor corporale, in cazul machiajului semi-permanent 0 % cicatrici si de 5% in cazul tatuajelor corporale, nivel redus de durere, eficient indiferent de culoarea pigmentului care in cazul laserului nu se elimina cei albi si galbeni, siguranta sporita si nu in ultimul rand un pret avantajos.

Modul in care actioneaza Pigment Killer este simplu de inteles si functioneaza garantat. Oxizii pigmentilor pentru tatuaje impreuna cu solutia  Pigment Killer si limfa se afla intr-o suspensie speciala care produc un melanj. Amestecul rezultat este mai apoi respins de catre piele, fiind impins catre exteriorul pielii, unde formeaza o crusta. Procesul de aplicare a solutiei este asemanator cu cel de realizare a tatuajului. Spre deosebire de tratamentele de indepartare a tatuajelor folosite pana acum, cum ar fi Laser, Peeling sau Dermabraziune, Pigment Killer ofera siguranta ca pielea isi va recapata aspectul curat dupa incheierea procesului, oferindu-va posibilitatea de a reaplica machiajul semi-permanent daca se va dori sau de a ramane cu aspectul natural al pielii dumneavoastra.

In ceea ce priveste acele, in functie de zona lucrata: folosim ace de diferite marimi si caracteristici.

In cazul in care solutia ajunge in ochi accidental, este suficienta spalarea acestuia fara a crea probleme ulterioare.

ATENTIE: Nu se indeparteaza crustele inainte de a cadea singure, deoarece se pot produce raniri si semne inestetice!!!

Pentru a deveni tehnician pigment Killer (vezi pagina facebook https://www.facebook.com/RemoverPigmentKillerRomania ne puteti contacta direct pentru a beneficia de toate informatiile si tehnicile avansate de lucru.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti