Zi deschisa

ELIZA NAE ACADEMY

ZI DESCHISA PROFESIONISTILOR SI INCEPATORILOR

Informează-te înainte de a alege!
În timpul Zilei Deschise veti fi indrumati în lumea Permanent Make-Up Biotek și veti putea decide dacă aceasta este profesia perfectă pentru dumneavoastră.

Prima Academie din Romania unde puteți începe cursurile GRATUIT. În această zi veți putea să vă verificați atitudinea față de această minunată disciplină fără a investi prea mult timp și FĂRĂ ANGAJAMENT!

https://www.elizanaeacademy.ro/cursuri-pmu

Evaluează programul și echipamentul

Aceste întâlniri sunt, de asemenea, organizate și pentru cei care încă nu folosesc echipamente Biotek, deși lucrează de ceva timp in domeniu. Compania noastră vă va permite să încercați toată gama dermografelor Biotek și să cunoașteți întreaga gamă de peste 160 de culori disponibile.

Introducere în lumea dermopigmentării

Profesorii noștri vă vor insoti într-o scurtă călătorie prezentandu-va dispozitive și culori, pornind de la baza machiajului semipermanent.
După această zi, in care ati primit cu siguranță toate informațiile de care aveați nevoie puteti evalua dacă veți continua cariera profesională în acest sector. Lucrul pe material sintetic vă va ajuta să vă descoperiti abilitățile artistice și tehnice si să evaluați achiziționarea de instrumente de lucru Biotek.

Participarea este gratuită, trebuie doar să vă înregistrați.

Încercați și informați-vă gratuit

Academia Biotek are 11 birouri în Italia și 29 de firme în lume.
Peste 40 de profesioniști lucrează zilnic pentru a vă transforma în ceea ce ați ales să fiți: un profesionist de succes al machiajului semipermanent.

Acești profesioniști realizează tratamente în fiecare an la sute de clienți și vă stau la dispoziție pentru a vă explica în detaliu ce înseamnă Permanent Make-Up și ce trebuie să faceți pentru a deveni ca ei.

Academia investește în tine, tu investești o zi din viața ta.

Probabil când vei citi acest capitol, vei fi dezorientat din cauza numeroaselor opinii din partea altor școli sau profesioniști. Îți poate fi greu să decizi care școală va fi cea mai bună pentru tine.

Ziua deschisă în Academie oferită de Biotek vă va ajuta să faceți o alegere conștientă. De prea multe ori am văzut că studenții se îndreaptă către alte Academii sau profesioniști care nu au menținut ceea ce au promis. Rezultatul a fost întotdeauna o pierdere de timp și bani. Pentru a deveni un profesionist ai nevoie de o Academie specializată în predarea care funcționează doar cu Permanent Make-Up.
Verificați personal, petreceți o zi în Academie cu profesioniștii noștri și scrieți pe un caiet eventualele dvs. îndoieli; vă vom oferi certitudini.

  • Vei vorbi cu un Master Teacher International- Eliza Nae
  • Vom răspunde la toate întrebările dvs.
  • Vom face teste pentru a evalua împreună dacă sunteți gata pentru Permanent Make-Up
  • Vă vom explica instruirile educaționale ale Academiei
  • Noi vă vom instrui pe aparatele de lucru profesionale pe care le veți folosi pe parcurs
  • Vom face o ofertă personalizată pentru dvs.

Durata: jumătate de zi (4 ore)

Pret: gratuit

Numar participanți: maxim 6

Echipamente: furnizate de Biotek pe toată durata antrenamentului

Diploma: nu este furnizată.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

recenzii

clienti